9,2
1.479 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-New-Yaris-Hybrid-hero_tcm-22-2207992.jpg

Hybride rijden financieel het voordeligst

Laag brandstofverbruik, minder emissie, financieel aantrekkelijk

Een auto met hybride aandrijving, bijvoorbeeld een Toyota Yaris Hybrid, is bij aanschaf niet duurder dan een vergelijkbare conventionele benzineauto. Sterker nog: een hybride auto is zelfs aanmerkelijk goedkoper dan een volledig elektrische auto. Bovendien bespaar je honderden euro’s per jaar aan brandstofkosten en stoot je veel minder CO2 uit. Een Toyota Hybrid is momenteel niet alleen de voordeligste, maar ook de duurzaamste keuze.

Het beste van twee werelden

Je bespaart jaarlijks € 300,- tot € 600,- aan brandstofkosten én je stoot veel minder CO2 uit. In Nederlands bespaart hybride rijden ruim 1,14 miljoen ton CO2-emissie! Daarom is een Toyota Hybrid niet alleen de voordeligste, maar ook de duurzaamste keuze.

Hybride aandrijving combineert het beste van twee werelden. Je rijdt in de praktijk met een Toyota Hybrid meer dan 50% van de tijd elektrisch. De rest van de tijd drijft de zuinige benzinemotor de auto aan, terwijl die de batterij oplaadt. Zodat je nóóit op zoek hoeft naar een beschikbare en geschikte laadpaal.

86% van verkochte Toyota’s is Toyota Hybrid

Niet minder dan 63% van alle hybride auto’s die in de periode van 2009 tot 2019 zijn verkocht, is een Toyota. Sterker nog: in 2019 was maar liefst 86% van alle verkochte Toyota’s een hybride. Dat zijn overtuigende cijfers. Op zichzelf is dat natuurlijk niet zo gek, want Toyota heeft dankzij zijn jarenlange expertise op het gebied van onder meer hybride aandrijving de betrouwbaarheid van zijn producten bewezen.

Toyota-New-Yaris-555_tcm-22-2207906.jpg
Toyota Switchdagen: bereken voordelen en stap over

Het is nu en de komende weken extra aantrekkelijk om te switchen naar Toyota – en geld en brandstof te besparen en tóch elektrisch te rijden. Tijdens de Toyota Switchdagen krijg je namelijk extra voordeel op elk van de maar liefst elf Toyota Hybrid modellen: tot wel € 3000,- bóvenop je inruilwaarde! Wil je weten hoeveel je kunt besparen? Doe de kentekencheck en bereken ook hoeveel brandstof en CO2-emissie je kunt besparen met een Toyota Hybrid.

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt u verwachten?
  • Direct uw inruilwaarde

  • 100% vrijblijvend

  • Vanuit officiële Toyota dealer

Overzicht Toyota Hybrid modellen Meer info over Yaris Inschrijven Toyota nieuwsbrief