9,1
1.337 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.337 beoordelingen - Powered by TNS

Het is een prima, vertrouwde garage.

Th Haagsma (Stiens)
11-06-2021

Prima service.

Hinke van Rooijen (Menaam)
11-06-2021

Klantvriendelijk, snelle en vakkundige hulp.

Mevr. Feenstra (Leeuwarden )
11-06-2021

Prima service, kundig en aardig personeel, er mankeert nooit wat aan onze CH-R, alleen de beurten zijn van toepassing.

Dhr AO Zijlstra
11-06-2021

Goede service, correcte en vriendelijke behandeling.

H. Kok (Leeuwarden)
11-06-2021

Het contact is altijd vriendelijk, klantgericht en je wordt vooraf geïnformeerd over de kosten of dat akkoord is, denken met je mee: ik ben heel tevreden.

r witteveen
11-06-2021

Zeer goed en vriendelijk.

Dhr.A.Elzinga
11-06-2021

De garage heeft bij mij in de korte tijd dat ik nu klant ben een goede indruk gegeven.

P. Steenhuizen
07-06-2021

Ik vind het personeel vriendelijk en gastvrij.

Duurken (Leeuwarden)
03-06-2021

Prima garage mbt service bij aankoop en onderhoud. Prijsopgave bij onderhoud vooraf zou wel een pre zijn.

Andre Zijlstra (Midlum)
03-06-2021

Vriendelijke en hartelijke ontvangst, goede uitleg over de werkuitvoering.

dhr de Jong (akkrum)
27-05-2021

Uit mijn ervaring met Autobedrijf Strikwerda blijkt dat ik zeer tevreden ben met de behandeling van personeel en monteurs.

Frederik F. WOLTERS (Leeuwarden)
27-05-2021

Autobedrijf Strikwerda is een degelijk, klantvriendelijk bedrijf dat helder is in uitleg. De sfeer is ongedwongen en er is ruimte om vragen te beantwoorden of hier wordt op korte termijn over terug gebeld.

Bijsterbosch
21-05-2021

Omdat ik zeer tevreden ben.

herman gerritsen (joure)
12-05-2021

Klantvriendelijk en zeer kundig en uitstekende service.

J. Mulder-Vissia (Sintjohannesga)
12-05-2021

Snel, zorgvuldig.

Jan Bargboer (Sneek)
12-05-2021

Zoals eerder vermeld: goede service, klantvriendelijk en goede inruilprijs!

Jenny Jager (Ureterp)
05-05-2021

Hartelijke benadering, er wordt op een nette manier zaken gedaan (in tegenstelling tot eerdere dealers).

Harro (Ljouwert )
05-05-2021

Er was flexibiliteit in de tot standkoming van een afspraak, de werkzaamheden werden vlot en vakkundig uitgevoerd, de wachtruimte is prettig en goed voorzien van koffiemomenten.

wietse van houten (IJlst)
30-04-2021

Zoals gezegd, perfectie is niet alleen rijden, maar ook gevoel. En dat heb ik bij Strikwerda.

De Jonge (Harlingen)
30-04-2021

Autobedrijf Strikwerda is een familiebedrijf van het zuiverste water. Altijd vriendelijk, vakkundig, efficiënt, geen moeite te veel. Zowel verkoop als onderhoud is hier in de beste handen. Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik zou iedereen willen aanbevelen bij één van de zaken (Leeuwarden, Heerenveen, Dronryp) een bezoek af te leggen.

Machiel L. van Breen (Tzum)
21-04-2021

Duidelijkheid en correct advies!

Dhr. P.B.Bosma (Leeuwarden)
21-04-2021

De service is goed, haal en thuisbrengen is keurig geregeld, het contact is vriendelijk en correct.

dhr. M.N. de Wal (Leeuwarden)
21-04-2021

Het was niet mijn eerste Toyota en zeker niet de laatste.

Gerard (Sneek )
14-04-2021

Strikwerda Leeuwarden is - evenals het bedrijf in Dronrijp - een bijzonder sympathiek en snel-werkend bedrijf. Nooit enig probleem met het bedrijf gehad, integendeel, een bijzonder sympathieke benadering van de klant.

Hans Thielen (Leeuwarden)
09-04-2021

Bij Autobedrijf Strikwerda Heerenveen is men zeer klantvriendelijk, krijgt men vooraf prijsopgaven die kloppen, heeft men kennis van zaken over mijn Toyota.

Syb van der Zwaag (Sneek)
07-04-2021

Heel tevreden over auto bedrijf Strikwerda, komen afspraken na, er stond een vervangende auto klaar.

Mevrouw Oostra
07-04-2021

Goede service. Prettig contact!!

R. van der Pol (Leeuwarden)
07-04-2021

Eerlijk advies, vriendelijke mensen, iedereen is gelijk hier.

I.Veenstra
01-04-2021

Goede service, vriendelijk personeel en duidelijk.

Aron Maatje (WIRDUM FR)
01-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.