9,1
1.313 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.313 beoordelingen - Powered by TNS

Strikwerda Leeuwarden is - evenals het bedrijf in Dronrijp - een bijzonder sympathiek en snel-werkend bedrijf. Nooit enig probleem met het bedrijf gehad, integendeel, een bijzonder sympathieke benadering van de klant.

Hans Thielen (Leeuwarden)
09-04-2021

Bij Autobedrijf Strikwerda Heerenveen is men zeer klantvriendelijk, krijgt men vooraf prijsopgaven die kloppen, heeft men kennis van zaken over mijn Toyota.

Syb van der Zwaag (Sneek)
07-04-2021

Heel tevreden over auto bedrijf Strikwerda, komen afspraken na, er stond een vervangende auto klaar.

Mevrouw Oostra
07-04-2021

Goede service. Prettig contact!!

R. van der Pol (Leeuwarden)
07-04-2021

Eerlijk advies, vriendelijke mensen, iedereen is gelijk hier.

I.Veenstra
01-04-2021

Goede service, vriendelijk personeel en duidelijk.

Aron Maatje (WIRDUM FR)
01-04-2021

Klantvriendelijk en je kan genieten van een kopje koffie, thee tijdens het wachten op kleine reparaties. Je kunt er ook heerlijk rondlopen en de prachtige modellen bekijken die er staan opgesteld. Bij grote uitgebreide reparaties krijg je een voertuig mee.

Mevr. Van der Veen (Harlingen)
30-03-2021

Heel tevreden . Goede service. Auto keurig opgeleverd.

Edwin (Leeuwarden)
22-03-2021

Zeer goede service.

Bert Scheepstra (Terschelling)
18-03-2021

Modern en keurig bedrijf. Deskundig en behulpzaam personeel.

Jaap van der Woude
18-03-2021

Vriendelijke mensen.

Anne A Nijdam
18-03-2021

Uitstekend service.

Nynke Hoekstra
18-03-2021

Fijne, duidelijke en eerlijke services, prima personeel.

R.soepboer (Wergea)
18-03-2021

Het begint bij de mogelijkheid om via de website aan te geven welk pakket moet worden gehanteerd. Dan de voorkomendheid en vriendelijkheid van receptioniste. Het feit dat er zonder problemen een vervangende auto tijdelijk beschikbaar wordt gesteld. En tenslotte, zowel als voorheen bij Valkema en tot nu bij Strikwerda werkt zeer kundig personeel. Ik rijd al in mijn 8e Toyota en heb nog nooit klachten gehad over de kwaliteit van de auto of over de kwaliteit en deskundigheid van het personeel. Mijn huidige Auris Hybride zal, gelet op mijn leeftijd, wel de laatste auto zijn.

S. Bijlsma (Hallum)
12-03-2021

Goede service bij aankoop en 1e onderhoudsbeurt.

Dhr JJ Koning (Den Helder)
05-03-2021

Zeer klantvriendelijk, flexibel en goed bereikbaar.

Hanny (Landerum )
05-03-2021

Ben heel tevreden met mijn dealer in Heerenveen.

Willem Louwsma (Bolsward )
25-02-2021

Contacten verlopen, vriendelijk, correct en met veel gevoel voor service. Dat geldt niet alleen voor de receptie, maar ook daarna. Garantie wordt meer dan verwacht uitgevoerd. Niet alleen de auto, maar ook het autobedrijf geven mij een goed gevoel.

Rob Reichardt (Leeuwarden)
25-02-2021

Goede en vriendelijke service. Daarbij een leenauto gekregen zonder kosten. Ook geen benzinekosten.

Peter Langius (Leeuwarden)
25-02-2021

Prettige en correcte benadering.

U .spithost (Burgum)
25-02-2021

Familiair bedrijf die naar de klanten luistert.

Pieter Toussaint (Heerenveen )
22-02-2021

Ik ben altijd zeer tevreden.

H.Dijkstra (Koarnjum)
12-02-2021

Luistert niet naar de wensen van de klant. Te weinig vakkennis. Komt pechhulp niet na.

T. Mulder (Pingjum)
11-02-2021

Goeie service en vriendelijke bediening.

Klaas Torensma (Drachten)
11-02-2021

Vooraf een duidelijke omschrijving gehad van de uit te voeren werkzaamheden. Correcte behandeling en prima afhandeling van de afgesproken werkzaamheden. Ik ben uiterst tevreden.

J. van der Wal (Sneek)
11-02-2021

Goed bedrijven met duidelijke afspraken.

Keilholtz
11-02-2021

Zeer correct, maar oplossing voor de problemen met het navigatiesysteem.

Jan de Schiffart (Leeuwarden)
11-02-2021

Zeer vriendelijk personeel dat snel en professioneel handelt. De aflevering van de auto in deze bijzondere tijd hebben zij uiterst plezierig gemaakt. Ik kreeg een zeer prettig gevoel bij de hele afhandeling en ben blij dat ik gekozen heb om te leasen rechtstreeks bij Toyota.

PL
11-02-2021

De auto wordt goed onderhouden, service is prima en de mensen vriendelijk.

Karen
08-02-2021

Zeer klantveindellijk en uitstekende service.

Rolf Rotteveel (Dro ryp)
04-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.