9,1
1.206 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.206 beoordelingen - Powered by TNS

Prima autobedrijf, goede service , vriendelijk personeel van verkoper tot receptie.

Ton Dijksman (Menaam)
01-07-2020

Ik heb een hele korte, maar zeer positieve ervaring met Autiobedrijf Strikwerda. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Sonja Joustra (Dokkum)
21-06-2020

Prima garage kom hier al jaren naar alle tevredenheid.

j de vlas (franeker)
18-06-2020

Vakmensen,plezierig geholpen, betrouwbaar.

Klaas Hoekstra (Tzum)
17-06-2020

Een tien doe je niet zomaar, maar hier gaat alles soepel en fijn. Houden zo!!

R W Posthumus (Leeuwarden )
17-06-2020

Ik werd netjes behandeld.

W,Laskewitz (9051 EZ Stiens)
12-06-2020

Super vriendelijke mensen die je echt goed helpen. Zo wordt een bezoek aan de dealer een mooi feest.

Dhr. J Smidt
11-06-2020

Goede garage.

dhr de Jong (akkrum)
10-06-2020

Maak wel weer een afspraak voor een kleine of grote beurt. Bevalt me prima bij deze dealer.

Marcel Pool (Heerenveen)
04-06-2020

Fijne betrouwbare dealer/garage die z'n klanten kent.

GBN
03-06-2020

Fijn bedrijf met het hart op de juiste plek. Oplossingsgericht en meedenkend personeel. Altijd vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Goede service en heldere communicatie.

E. Larkens (Joure)
03-06-2020

Bij Strikwerda wordt je altijd correct en zeer vriendelijk geholpen. De afspraken kloppen en voor zover ik het kan beoordelen zijn de technische werkzaamheden prima uitgevoerd.

Hans Voeten (Menaldum)
29-05-2020

Ik heb een 10 gegeven omdat ik het ten eerste een zeer klantvriendelijk bedrijf vind , ten tweede omdat het een zeer betrouwbaar adres is waar mijn Toyota in goede handen is en ten derde de service uitstekend is.

Dhr Y. Blom (Sneek)
28-05-2020

Kleine maar fijne klantgerichte vestiging van Strikwerda. Goede service!

A.J. van der Molen (Heerenveen)
28-05-2020

Zeer vriendelijke medewerkers bij de receptie en verkoop, klasse monteurs.

mevr. Postma (Gytsjerk)
28-05-2020

Je wordt heel goed ontvangen en geïnformeerd over de werkzaamheden.

J. Postma
25-05-2020

Omdat ze duidelijk waren en snel konden handelen.

R de warle (Wjelsryp )
21-05-2020

Correcte afhandeling en een zeer vriendelijke servicebalie.

Tamme Rijpstra (Dronryp)
21-05-2020

Vlotte service, gelijk leenauto beschikbaar, sneller gemaakt dan we dachten, minder duur dan we verwachten.

B.Wieringa (Drachten)
21-05-2020

Altijd heel correct geholpen. Bij receptie en werkplaats!

René van der Pol (Leeuwarden)
18-05-2020

Betrouwbare garage, zeggen wat er bij versleten onderdelen moet gebeuren en laten de oude onderdelen zien. Bij een vervolg afspraak kreeg ik een leenauto mee waar ik graag een keer in rijden wilde.

mw J. van der Kooi
15-05-2020

Goede afspraken voor onderhoud auto e.d. Zelfs een nieuwe auto mee als leenauto! Goede service, mijn Auris blijft in onderhoud bij Strikwerda.

M. Swart (Sneek)
14-05-2020

Ik ben echt tevreden over de behandeling bij Strikwerda, de service is prima.

dhr. M. N. de Wal (Leeuwarden)
14-05-2020

Vriendelijke en hartelijke mensen, klantgericht.

Jan Noorduijn (Leeuwarden)
14-05-2020

Zij doen wat is afgesproken, dat is normaal en dat is dus goed. Dus een 8! Over de top is niet nodig.

Herman Gerritsen (Joure)
07-05-2020

Altijd zeer correcte behandeling en zeer vriendelijk.

Mevrouw. S. Bartels-ten Oever (Sint Annaparochie)
06-05-2020

Behulpzame mensen - voorkomend en zeer doelgericht.

Willem Bos (Terschelling)
06-05-2020

Prima service.

j habekothé (Hurdegarup)
06-05-2020

Vriendelijk en deskundig geholpen. Mooi bedrijf op prima locatie. Goede werkplaats ervaring en service met andere auto's gehad. Zeker een aanrader.

Edwin Havesman (Heerenveen)
06-05-2020

Sinds jaren een perfecte service.

Hinne Ypma (Tsjom)
04-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.