9,1
1.380 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.380 beoordelingen

H. C
08-06-2022

Prima bedrijf met heel vriendelijke medewerkers Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, altijd prima service en fantastische auto’s

K.L. van der Linden
13-05-2022

Fijne, deskundige Toyota dealer Zeer tevreden en goede garage en Toyota dealer

Toyota eigenaar
28-04-2022

Prima dienstverlening Ben zeer tevreden met de medewerkers.

Toyota eigenaar
21-04-2022

J. M
07-04-2022

uitstekend uitstekende service en klantvriendelijk

Toyota eigenaar
31-03-2022

geen goede communicatie wij hadden een grote beurt afgesproken en wisten hier de kosten van vervolgens voeren ze een reparatie uit zonder overleg dit is niet volgens afspraak

W. v K
11-03-2022

Vriendelijk en ongedwongen. Prettige werknemers, aankoop van onze chr met eerst een fikse proefrit vonden wij de doorslag ! Prima !

A. Hoekstra
24-02-2022

Super klant gericht Ik ben super tevreden met de service en vriendelijke mensen die er werken... Een 10!

Toyota eigenaar
23-02-2022

C.A. D
18-02-2022

Goede service en vriendelijk personeel ik Ik ben erg tevreden over het personeel wat werkt in deze garage. Zeer behulpzaam en vakkundig.

J. Hoogeveen
03-02-2022

Vriendelijk en vrolijk personeel. Erg goede service. Met plezier daar een nieuwe auto gekocht Ik. Ben uitstekend tevreden over de goede service en de vriendelijkheid van het personeel. Top

C. O
27-01-2022

Goede service Klantvriendelijke mensen die met je meedenken.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Bijna mijn hele leven Ford gereden. Deze dealer heeft mij tot andere inzichten gebracht. Naar aanleiding van een open, professioneel gesprek en na een proefrit gekozen voor een Toyota CHR hybride. Helemaal blij.

Gerke
27-01-2022

goede dealer komt afspraak na ,en ik voel mij klant en geen nummer '.

Toyota eigenaar
22-01-2022

Tevreden klant Zeer tevreden, vanwege persoonlijk contact, duidelijke uitleg, punctualiteit en uitstekende service

Ad S.
19-01-2022

Goede service Bij dealer zijn ze vriendelijk, duidelijk wat er gaat gebeuren en wat het kost. Auto was na grote beurt ook weer mooi schoon.

S. V
31-12-2021

Goede service Kon vlot een afspraak maken en werd er een dag voor de afspraak aan herinnerd. Netjes en vriendelijk geholpen. Kreeg uitleg over wat er aan de auto gebeurd was. Tijdens het wachten voorzien van koffie. Tijd en prijs conform de afspraak.

R. B
30-12-2021

Prettige dealer Mooie showroom, prettige ontvangst en goede service

Toyota eigenaar
30-12-2021

Als vrouw voel je dat je wordt gewaardeerd

Imke 44
15-12-2021

Prima service Ik ben uitstekend geholpen en heb heldere informatie gekregen over de uitgevoerde reparatie

Toyota eigenaar
10-12-2021

Prima service Ben erg tevreden over de dealer Strikwerda leeuwarden

A.J. S
11-11-2021

Goede service.

Toyota eigenaar
11-11-2021

Goede service met vriendelijkheid en vakkundigheid. Vriendelijk personeel met aandacht voor jou en je auto.

R. P
11-11-2021

Fijne sfeer Fijne mensen en een fijne locatie, ik ben zeer tevreden over mijn Corolla hybride.

H. R
10-11-2021

Goede service en eerlijk Onszelf nieuwe auto, kopen we in deze garage. Dat zegt genoeg denk ik

F. B
04-11-2021

Goede service Alles naar tevredenheid uitgevoerd

Toyota eigenaar
04-11-2021

Geweldige auto die CHR. De service was geweldig en de mensen zeer vriendelijk.

H. S uit Harkema
08-10-2021

Toyota eigenaar
08-10-2021

Fijn bedrijf Ben zeer tevreden klant.

P.J. Croese
07-10-2021