9,1
1.393 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.393 beoordelingen

Heel tevreden. Prima dealer. Ik ben er keurig behandeld, en werd verrast met een keurige gewassen auto toen ik hem ophaalde!

P.A. V
15-09-2022

prima service zeer prettige garage, altijd goed en vriendelijk geholpen

W.J. B
15-09-2022

Is een betrouwbare garage met een uitstekende service Wij zijn bijzonder tevreden en zullen nog jaren gebruik maken van Strikwerda

Toyota eigenaar
10-09-2022

Medewerkers Gastvrij, klantvriendelijk, goede service

Toyota eigenaar
25-08-2022

Een dealer waar service hoog in het vaandel staat.

M.A. G
25-08-2022

Fijne service We hadden een auto gezien in Almelo en Strikwerda heeft hem naar Heerenveen gehaald voor de aflevering. Fijne service, goed aanbod en nette aflevering.

A. B
19-08-2022

Betrouwbaar bedrijf Prima ervaring met dit bedrijf. Goede en heldere afspraken. Prima uitvoering.

Toyota eigenaar
18-08-2022

Super service en personeel. Wij zijn altijd heel tevreden over hoe we geholpen worden. Vriendelijk personeel. Hebben alle tijd voor je.

Greidti
11-08-2022

Toyota eigenaar
02-08-2022

Goede aankoop Fijne auto gekocht, heel comfortabel en leuke multimedia

Toyota eigenaar
28-07-2022

Goede service Heel goed geholpen

Toyota eigenaar
22-07-2022

Erg goede totaal service. Bijzonder vriendelijk geholpen en goed op de hoogte gehouden van eerste contact tot nu.

Klaver Classics, Stiens
21-07-2022

Tevreden over Toyota Strikwerda Zeer correct en persoonlijk ontvangen bij Toyota Strikwerda. Tevreden over de deal die we hebben gedaan en blij met onze nieuwe Toyota C/HR die waarmaakt wat wij ervan hadden verwacht. Fijne zuinige en stille en bovenal mooie auto. Bedankt voor de goede service!

J. T
07-07-2022

H. C
08-06-2022

Prima bedrijf met heel vriendelijke medewerkers Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, altijd prima service en fantastische auto’s

K.L. van der Linden
13-05-2022

Fijne, deskundige Toyota dealer Zeer tevreden en goede garage en Toyota dealer

Toyota eigenaar
28-04-2022

Prima dienstverlening Ben zeer tevreden met de medewerkers.

Toyota eigenaar
21-04-2022

J. M
07-04-2022

uitstekend uitstekende service en klantvriendelijk

Toyota eigenaar
31-03-2022

geen goede communicatie wij hadden een grote beurt afgesproken en wisten hier de kosten van vervolgens voeren ze een reparatie uit zonder overleg dit is niet volgens afspraak

W. v K
11-03-2022

Vriendelijk en ongedwongen. Prettige werknemers, aankoop van onze chr met eerst een fikse proefrit vonden wij de doorslag ! Prima !

A. Hoekstra
24-02-2022

Super klant gericht Ik ben super tevreden met de service en vriendelijke mensen die er werken... Een 10!

Toyota eigenaar
23-02-2022

C.A. D
18-02-2022

Goede service en vriendelijk personeel ik Ik ben erg tevreden over het personeel wat werkt in deze garage. Zeer behulpzaam en vakkundig.

J. Hoogeveen
03-02-2022

Vriendelijk en vrolijk personeel. Erg goede service. Met plezier daar een nieuwe auto gekocht Ik. Ben uitstekend tevreden over de goede service en de vriendelijkheid van het personeel. Top

C. O
27-01-2022

Goede service Klantvriendelijke mensen die met je meedenken.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Bijna mijn hele leven Ford gereden. Deze dealer heeft mij tot andere inzichten gebracht. Naar aanleiding van een open, professioneel gesprek en na een proefrit gekozen voor een Toyota CHR hybride. Helemaal blij.

Gerke
27-01-2022

goede dealer komt afspraak na ,en ik voel mij klant en geen nummer '.

Toyota eigenaar
22-01-2022

Tevreden klant Zeer tevreden, vanwege persoonlijk contact, duidelijke uitleg, punctualiteit en uitstekende service

Ad S.
19-01-2022

Goede service Bij dealer zijn ze vriendelijk, duidelijk wat er gaat gebeuren en wat het kost. Auto was na grote beurt ook weer mooi schoon.

S. V
31-12-2021