9,1
1.347 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.347 beoordelingen - Powered by TNS

Niets op aan te merken. Prima geregeld.

K.span (Stiens)
15-07-2021

Goede service, duidelijke uitleg, meedenkend en snelle levering!

Oegema
05-07-2021

Denken mee en luisteren naar mijn wensen.

Renske de Vries-de Ree
30-06-2021

In het geheel ben ik zeer tevreden over hoe al het personeel met mij omgaat. Voor een autodealer is dat de reden dat ik mijn tweede nieuwe auto daar gekocht heb. Ik heb al meerdere dealers gehad, maar zie niet in waarom ik weg zou gaan als ik dus zeer tevreden ben.

Raymond
30-06-2021

Een aanrader. Uitstekende service en betrouwbaar bedrijf.

Cor Huisman (Sneek)
30-06-2021

Het autobedrijf komt goed over. Je wordt goed ingelicht. Voor een onderhoudsbeurt kun je ook altijd een fiets lenen, wat erg prettig is als je even moet wachten. Merk auto voldoet goed.

mevr. Dijkstra (Follega)
21-06-2021

Prettige mensen en een geweldige service behorende bij een bijzonder goed merk.

Willem Bos (Terschelling)
21-06-2021

Klantvriendelijk bedrijf, prima service en vriendelijk personeel.

martine Postma (Leeuwarden)
21-06-2021

Met een grote beurt krijg ik altijd een vervangende auto mee rij daarmee naar een dicht bij zijnde Pitch & en Putt-baan, krijg een bericht op mijn telefoon auto staat klaar.

Jan van den Bosch (Grou)
21-06-2021

Goede service en kundig personeel. Fijne behandeling.

Klaas Hoekstra
21-06-2021

Het is een prima, vertrouwde garage.

Th Haagsma (Stiens)
11-06-2021

Prima service.

Hinke van Rooijen (Menaam)
11-06-2021

Klantvriendelijk, snelle en vakkundige hulp.

Mevr. Feenstra (Leeuwarden )
11-06-2021

Prima service, kundig en aardig personeel, er mankeert nooit wat aan onze CH-R, alleen de beurten zijn van toepassing.

Dhr AO Zijlstra
11-06-2021

Goede service, correcte en vriendelijke behandeling.

H. Kok (Leeuwarden)
11-06-2021

Het contact is altijd vriendelijk, klantgericht en je wordt vooraf geïnformeerd over de kosten of dat akkoord is, denken met je mee: ik ben heel tevreden.

r witteveen
11-06-2021

Zeer goed en vriendelijk.

Dhr.A.Elzinga
11-06-2021

De garage heeft bij mij in de korte tijd dat ik nu klant ben een goede indruk gegeven.

P. Steenhuizen
07-06-2021

Ik vind het personeel vriendelijk en gastvrij.

Duurken (Leeuwarden)
03-06-2021

Prima garage mbt service bij aankoop en onderhoud. Prijsopgave bij onderhoud vooraf zou wel een pre zijn.

Andre Zijlstra (Midlum)
03-06-2021

Vriendelijke en hartelijke ontvangst, goede uitleg over de werkuitvoering.

dhr de Jong (akkrum)
27-05-2021

Uit mijn ervaring met Autobedrijf Strikwerda blijkt dat ik zeer tevreden ben met de behandeling van personeel en monteurs.

Frederik F. WOLTERS (Leeuwarden)
27-05-2021

Autobedrijf Strikwerda is een degelijk, klantvriendelijk bedrijf dat helder is in uitleg. De sfeer is ongedwongen en er is ruimte om vragen te beantwoorden of hier wordt op korte termijn over terug gebeld.

Bijsterbosch
21-05-2021

Omdat ik zeer tevreden ben.

herman gerritsen (joure)
12-05-2021

Klantvriendelijk en zeer kundig en uitstekende service.

J. Mulder-Vissia (Sintjohannesga)
12-05-2021

Snel, zorgvuldig.

Jan Bargboer (Sneek)
12-05-2021

Zoals eerder vermeld: goede service, klantvriendelijk en goede inruilprijs!

Jenny Jager (Ureterp)
05-05-2021

Hartelijke benadering, er wordt op een nette manier zaken gedaan (in tegenstelling tot eerdere dealers).

Harro (Ljouwert )
05-05-2021

Er was flexibiliteit in de tot standkoming van een afspraak, de werkzaamheden werden vlot en vakkundig uitgevoerd, de wachtruimte is prettig en goed voorzien van koffiemomenten.

wietse van houten (IJlst)
30-04-2021

Zoals gezegd, perfectie is niet alleen rijden, maar ook gevoel. En dat heb ik bij Strikwerda.

De Jonge (Harlingen)
30-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.