9,2
1.416 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,2

1.416 beoordelingen

Schadeherstel en onderhoud.

Toyota eigenaar
07-02-2023

Prima service Zeer tevreden over informatie tijdens eerste contact/proefrit. Vervolgens duidelijke communicatie gedurende koop en wachtperiode. Bij aflevering veel tijd en aandacht voor instructies en uitleg.

R. Visser
05-01-2023

Super fijn bedrijf je wordt netjes geholpen en wij hadden een occasion gekocht deze beviel helaars niet aan onze wens terug gegaan en daarna keurig tot een oplossing gekomen en nu dus een mooie nieuwe Aygo x

Toyota eigenaar
05-01-2023

Zeer goede service Vriendelijke verkopers, goed en eerlijk advies.

Buddy
04-01-2023

Zeer klantvriendelijk Behalve een tot nu toe zeer betrouwbare auto ook een fijne dealer, zeer klantgericht en vriendelijk en altijd op tijd.

M. H
03-01-2023

Doen wat ze zeggen Geen drang gewoon vriendelijke mensen

Toyota eigenaar
30-12-2022

F. H
29-12-2022

Prima bedrijf Nette showroom en garage, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Jammer dat ik voor een beurt bijna 30 km moet rijden, maar dichterbij is helaas geen Toyota dealer.

R. B
28-12-2022

Goede Service Toyota heerenveen Altijd goed geholpen deskundig en klant vriendelijk personeel. Alles tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben twee aygo,s tot volle tevreden heid numer 6 en zeven. Een aanrader

Toyota eigenaar
16-12-2022

Fijn bedrijf Zeer tevreden met het onderhoud van mijn Toyota

S. F
16-12-2022

Goede service Ik ben tevreden met de service en het personeel

J.P.
08-12-2022

Zo kan het ook zijn Goed bedrijf,komen afspraken na en als een accessoire niet tijdig geleverd kan worden wordt er een mouw aangepast om tussentijds op te lossen.

W.T. W
04-12-2022

Tolman Drachten acteerd zoals je mag verwachten. Zeer tevreden, van ons eerste bezoek tot en met de aankoop zeer tevreden. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden van de auto.

H. Bonninga
03-12-2022

Betrouwbaar en duidelijk Betrouwbare dealer we zijn blij met de medewer

Toyota eigenaar
01-12-2022

Degelijk en betrouwbaar Service en betrouwbaarheid staan bij garage Strikwerda hoog in het vaandel

F. B
24-11-2022

Ik ben tevreden met de behandeling van het personeel in de garage

A.J. D
10-11-2022

Goede informatie en service. Altijd goed periodiek onderhoud bij Strikwerda en nu met additionele garantie tot 10 jaar en tot 200.000km.

J.J. K
27-10-2022

W. H
27-10-2022

Prima service Zeer tevreden met de sevice en de vakmanschap achter de balie

J.G. D
22-10-2022

Service is goed afspraken worden na gekomen, en de controle document zat er ook bij zodat je kan zien wat er gecontroleerd is Sinds april 2022 een Toyota, zei vroeger altijd als ik groot ben wil ik een Toyota. Ben dus nu groot. Nee we waren aan het kijken voor een andere auto en waren er snel uit. De km beurt was duidelijk en snel zeer tevreden zoals je mag verwachten van een dealer

G. R
21-10-2022

Afgehandeld volgens afspraak Onderhoud en apk volgens afspraak uitgevoerd. Voor de afgesproken prijsopgaaf. Leenauto mee gehad.

R. S
20-10-2022

Fijne en goede service Auto was keurig gewassen en ondehoud was keurig uitgevoerd

P.J. Croese
13-10-2022

Zeer tevreden ! Service is prima, en men is vriendelijk en rustig. ??

A. Hoekstra
30-09-2022

Heel tevreden. Prima dealer. Ik ben er keurig behandeld, en werd verrast met een keurige gewassen auto toen ik hem ophaalde!

P.A. V
15-09-2022

prima service zeer prettige garage, altijd goed en vriendelijk geholpen

W.J. B
15-09-2022

Is een betrouwbare garage met een uitstekende service Wij zijn bijzonder tevreden en zullen nog jaren gebruik maken van Strikwerda

Toyota eigenaar
10-09-2022

Medewerkers Gastvrij, klantvriendelijk, goede service

Toyota eigenaar
25-08-2022

Een dealer waar service hoog in het vaandel staat.

M.A. G
25-08-2022

Fijne service We hadden een auto gezien in Almelo en Strikwerda heeft hem naar Heerenveen gehaald voor de aflevering. Fijne service, goed aanbod en nette aflevering.

A. B
19-08-2022

Betrouwbaar bedrijf Prima ervaring met dit bedrijf. Goede en heldere afspraken. Prima uitvoering.

Toyota eigenaar
18-08-2022