9,1
1.257 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.257 beoordelingen - Powered by TNS

Hoffelijk, to the point, duidelijk, leenauto geen probleem.

R. Verhoef (Ter Idzard)
10-09-2020

Altijd goed geholpen.

Cees Meijburg (Workum )
03-09-2020

Zeer klantvriendelijk. Zoeken met klant naar goedkopere oplossingen voor reparaties. Persoonlijk contact zeer prettig.

Meindert Dam (Oudehaske)
02-09-2020

Ondanks de corona-tijd een gewoon prettige ervaring.

Bareld Bosma
02-09-2020

Gemakkelijk bereikbaar. Prettige communicatie. klantvriendelijk en onderhoud tot dusverre steeds correct uitgevoerd. Altijd leenauto beschikbaar.

G. Jansma
28-08-2020

Klantvriendelijke en goede informatie geven.

v/d leest
27-08-2020

vriendelijk personeel, prima service.

F. de Vries (Franeker )
24-08-2020

Vriendelijk behulpzaam personeel en een uitstekende service.

Dhr S Steenhuisen
12-08-2020

Alles was 100% TOP!

Welles (Leeuwarden)
11-08-2020

Leuke mensen een prettige sfeer en een persoonlijke benadering.

g los van der leeuw (leeuwarden)
06-08-2020

Snelle en flexibele service (kan indien nodig altijd snel terecht), betrouwbaar, goede kennis/vakmanschap, goede service (bijv. probleemloos een leenauto meekrijgen en niet voor elk wissewasje meteen een rekening), prettige showroom/wachtruimte en geen onverwachte verassingen in bijvoorbeeld facturen of uitgevoerde werkzaamheden. Altijd van tevoren overleg. Ben al met al zéér tevreden (kom er nu 3 jaren, minimaal 2x per jaar of vaker).

M. van der Meulen (Franeker)
06-08-2020

Goede service, prijzig maar goede kwaliteit.

Josefien Bos (Drachten)
03-08-2020

Betrouwbaar,, vakkundig en klantvriendelijk.

Geert Bijlstra (Harlingen.)
03-08-2020

Fijne behulpzame mensen.

Jaap Immerzeel (Balk)
03-08-2020

Vriendelijk personeel en de wachtruimte is goed ingericht.

mevr.w.p.laagland (leeuwarden)
03-08-2020

De Toyota geeft mij altijd een veilig, vertrouwd en betrouwbaar gevoel. Dit geldt evenzeer voor de dealer en zijn/haar medewerkers in Dronrijp.

Ingrid en Klaas Flierman (franeker)
31-07-2020

Kom er al jaren en heb er al meerdere auto's gekocht en in onderhoud gehad en ik ben ontzettend tevreden.

Nico Renooy (Marrum )
31-07-2020

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en beurten worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd!

Rienks (Feanwâlden)
31-07-2020

Goede service.

Van der Wagen (Berltsum)
31-07-2020

wordt vriendelijk geholpen. Geven goede uitleg van de werkzaamheden.

Klaas Span (stiens)
31-07-2020

Voldoet aan verwachting van een dealer.

J. Ruyter (Leeuwarden )
23-07-2020

Prima autobedrijf, goede service , vriendelijk personeel van verkoper tot receptie.

Ton Dijksman (Menaam)
01-07-2020

Ik heb een hele korte, maar zeer positieve ervaring met Autiobedrijf Strikwerda. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Sonja Joustra (Dokkum)
21-06-2020

Prima garage kom hier al jaren naar alle tevredenheid.

j de vlas (franeker)
18-06-2020

Vakmensen,plezierig geholpen, betrouwbaar.

Klaas Hoekstra (Tzum)
17-06-2020

Een tien doe je niet zomaar, maar hier gaat alles soepel en fijn. Houden zo!!

R W Posthumus (Leeuwarden )
17-06-2020

Ik werd netjes behandeld.

W,Laskewitz (9051 EZ Stiens)
12-06-2020

Super vriendelijke mensen die je echt goed helpen. Zo wordt een bezoek aan de dealer een mooi feest.

Dhr. J Smidt
11-06-2020

Goede garage.

dhr de Jong (akkrum)
10-06-2020

Maak wel weer een afspraak voor een kleine of grote beurt. Bevalt me prima bij deze dealer.

Marcel Pool (Heerenveen)
04-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.