9,1
1.361 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.361 beoordelingen - Powered by TNS

Al vele jaren in Leeuwarden tevreden klant, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, top.

Mevr Naberman (Sneek)
04-01-2021

Vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na en zelfs taart na een geintje!

Marcel veldman (Jonkersland)
04-01-2021

Geen enkele op- of aanmerking.

P.H.Sijbranda (Snakkerburen)
28-12-2020

Alles prima uitgevoerd en goede service met halen/brengen.

dhr. K. Jorritsma (Leeuwarden)
28-12-2020

Ben zeer tevreden met mijn Toyota Yaris. Ben goed geholpen door het personeel. Bij iedereen aan te raden.

Jacob van Dijk (Leeuwarden)
18-12-2020

Hier wordt nog ouderwets gedacht van klant is koning.

Ate H Zijlstra (Harlingen)
17-12-2020

Een fijn bedrijf met vriendelijke mensen die goed op mijn Toyota passen.

S. Faber (Sneek)
16-12-2020

De onderhoudsbeurt wordt goed uitgevoerd en je krijgt een papier waar alle werkzaamheden op staan.

Henk FOPMA (leeuwarden)
16-12-2020

Geweldige service, rustige vriendelijke medewerkers. Betrouwbaar en uiterst correct geholpen.

S. Muller
16-12-2020

Vriendelijk en kundig.

Meindert van der Woude (Stiens)
16-12-2020

klant vriendelijk en 100% service.

H. Ypma (Tzum)
10-12-2020

Goede service. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

G.Z.Otto (Sloten/ Fr.)
10-12-2020

Correct, vriendelijk en eerlijke voorlichting.

Jildert andringa (Oentsjerk )
10-12-2020

Bij deze spreek ik over Garage Tolman Drachten. Onderdeel van Strikwerda Leeuwarden BV. Heel prettig zaken doen. Vriendelijke ontvangst. Goede service.

A.T de Jong- Huizinga (Oosterwolde Friesland)
10-12-2020

Receptie is vriendelijk en gastvrij en hebben vakkennis.

Joop van delft (Menaam)
03-12-2020

Duidelijk advies en afspraken vóóraf. Correcte behandeling en nette aflevering conform de afspraken en de kostenanalyse. Kortom, alles klopt en auto weer als een zonnetje.

Arie Eriks (Franeker)
03-12-2020

De mensen van de receptie/planning zijn uiterst vriendelijk naar onze mening. Die maken het naar de showroom toegaan prettig.

G.R. Postma (Leeuwarden)
03-12-2020

Ik ben zeer tevreden ben met de serviceverlening door het autobedrijf Strikwerda Dronrijp.

Hans Moed (Harlingen)
01-12-2020

Deze dealer is gewoon super geweldig!

Dhr Smidt prius xxx
26-11-2020

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam als je wat aan hun vraagt. Het zou wel prettig zijn als ze aan gaven met de auto bezig zijn. De laatste keer afspraak om 13 uur en ik zat er nog om 16 uur. Vond dat niet zo prettig. Maar verder was het oké.

Mevr. M. Feenstra
26-11-2020

Goede service, vakkundige medewerkers en altijd een fijn ontvangst.

Dhr. Peter (Leeuwarden )
26-11-2020

Strikwerda staat garant voor een persoonlijke benadering en transparante communicatie. Heel duidelijk.

mevrouw Kemps (Leeuwarden)
26-11-2020

Heel prettig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe leaseauto, de Toyota Aygo. Duidelijke communicatie gedurende het hele proces, gemoedelijke sfeer. En de auto bevalt me uitstekend!

Sandra Brens (Ansen)
26-11-2020

Werd goed geholpen. Duidelijke uitleg en op een klantvriendelijke manier!

Dhr. K. Veltman
19-11-2020

Een garage die ik iedereen zou aanbevelen. In een prettige sfeer een mooie auto gekocht. Goede service en zeer vriendelijk!!

Liesbeth Hiemstra (Leeuwarden)
19-11-2020

Correct en betrouwbaar.

Fokkinga (Kollumerpomp)
16-11-2020

Altijd zeer prettige ontvangst.

Hans Reuvers (Deventer)
12-11-2020

Gewoon erg goed. Klantvriendelijk.

J.Schaafsma
04-11-2020

Prima service, goede communicatie en vriendelijk personeel.

Linda (Grou)
04-11-2020

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig, goede service.

Dhr T. van der Sluis (Tzum)
04-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.