9,1
1.359 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.359 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service Ben erg tevreden over de dealer Strikwerda leeuwarden

A.J. S
11-11-2021

Goede service.

Toyota eigenaar
11-11-2021

Goede service met vriendelijkheid en vakkundigheid. Vriendelijk personeel met aandacht voor jou en je auto.

R. P
11-11-2021

Fijne sfeer Fijne mensen en een fijne locatie, ik ben zeer tevreden over mijn Corolla hybride.

H. R
10-11-2021

Goede service en eerlijk Onszelf nieuwe auto, kopen we in deze garage. Dat zegt genoeg denk ik

F. B
04-11-2021

Goede service Alles naar tevredenheid uitgevoerd

Toyota eigenaar
04-11-2021

Geweldige auto die CHR. De service was geweldig en de mensen zeer vriendelijk.

H. S uit Harkema
08-10-2021

Toyota eigenaar
08-10-2021

Fijn bedrijf Ben zeer tevreden klant.

P.J. Croese
07-10-2021

Ontvangst is prima Zie vorig

J.H. Z
05-10-2021

Nieuwe bestelbus bevalt uitstekend Door goede voorlichting, prettig contact terechtgekomen bij Toyota. Bestelbus bevalt uitstekend

Ewout. Muntz
24-09-2021

Goede service Goede service tijdens de verkoop en aflevering. Zou er zo weer een auto halen

E.J.G. H
19-09-2021

Niets op aan te merken. Prima geregeld.

K.span (Stiens)
15-07-2021

Goede service, duidelijke uitleg, meedenkend en snelle levering!

Oegema
05-07-2021

Denken mee en luisteren naar mijn wensen.

Renske de Vries-de Ree
30-06-2021

In het geheel ben ik zeer tevreden over hoe al het personeel met mij omgaat. Voor een autodealer is dat de reden dat ik mijn tweede nieuwe auto daar gekocht heb. Ik heb al meerdere dealers gehad, maar zie niet in waarom ik weg zou gaan als ik dus zeer tevreden ben.

Raymond
30-06-2021

Een aanrader. Uitstekende service en betrouwbaar bedrijf.

Cor Huisman (Sneek)
30-06-2021

Het autobedrijf komt goed over. Je wordt goed ingelicht. Voor een onderhoudsbeurt kun je ook altijd een fiets lenen, wat erg prettig is als je even moet wachten. Merk auto voldoet goed.

mevr. Dijkstra (Follega)
21-06-2021

Prettige mensen en een geweldige service behorende bij een bijzonder goed merk.

Willem Bos (Terschelling)
21-06-2021

Klantvriendelijk bedrijf, prima service en vriendelijk personeel.

martine Postma (Leeuwarden)
21-06-2021

Met een grote beurt krijg ik altijd een vervangende auto mee rij daarmee naar een dicht bij zijnde Pitch & en Putt-baan, krijg een bericht op mijn telefoon auto staat klaar.

Jan van den Bosch (Grou)
21-06-2021

Goede service en kundig personeel. Fijne behandeling.

Klaas Hoekstra
21-06-2021

Het is een prima, vertrouwde garage.

Th Haagsma (Stiens)
11-06-2021

Prima service.

Hinke van Rooijen (Menaam)
11-06-2021

Klantvriendelijk, snelle en vakkundige hulp.

Mevr. Feenstra (Leeuwarden )
11-06-2021

Prima service, kundig en aardig personeel, er mankeert nooit wat aan onze CH-R, alleen de beurten zijn van toepassing.

Dhr AO Zijlstra
11-06-2021

Goede service, correcte en vriendelijke behandeling.

H. Kok (Leeuwarden)
11-06-2021

Het contact is altijd vriendelijk, klantgericht en je wordt vooraf geïnformeerd over de kosten of dat akkoord is, denken met je mee: ik ben heel tevreden.

r witteveen
11-06-2021

Zeer goed en vriendelijk.

Dhr.A.Elzinga
11-06-2021

De garage heeft bij mij in de korte tijd dat ik nu klant ben een goede indruk gegeven.

P. Steenhuizen
07-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.