9,1
1.359 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.359 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service bij aankoop en 1e onderhoudsbeurt.

Dhr JJ Koning (Den Helder)
05-03-2021

Zeer klantvriendelijk, flexibel en goed bereikbaar.

Hanny (Landerum )
05-03-2021

Ben heel tevreden met mijn dealer in Heerenveen.

Willem Louwsma (Bolsward )
25-02-2021

Contacten verlopen, vriendelijk, correct en met veel gevoel voor service. Dat geldt niet alleen voor de receptie, maar ook daarna. Garantie wordt meer dan verwacht uitgevoerd. Niet alleen de auto, maar ook het autobedrijf geven mij een goed gevoel.

Rob Reichardt (Leeuwarden)
25-02-2021

Goede en vriendelijke service. Daarbij een leenauto gekregen zonder kosten. Ook geen benzinekosten.

Peter Langius (Leeuwarden)
25-02-2021

Prettige en correcte benadering.

U .spithost (Burgum)
25-02-2021

Familiair bedrijf die naar de klanten luistert.

Pieter Toussaint (Heerenveen )
22-02-2021

Ik ben altijd zeer tevreden.

H.Dijkstra (Koarnjum)
12-02-2021

Luistert niet naar de wensen van de klant. Te weinig vakkennis. Komt pechhulp niet na.

T. Mulder (Pingjum)
11-02-2021

Goeie service en vriendelijke bediening.

Klaas Torensma (Drachten)
11-02-2021

Vooraf een duidelijke omschrijving gehad van de uit te voeren werkzaamheden. Correcte behandeling en prima afhandeling van de afgesproken werkzaamheden. Ik ben uiterst tevreden.

J. van der Wal (Sneek)
11-02-2021

Goed bedrijven met duidelijke afspraken.

Keilholtz
11-02-2021

Zeer correct, maar oplossing voor de problemen met het navigatiesysteem.

Jan de Schiffart (Leeuwarden)
11-02-2021

Zeer vriendelijk personeel dat snel en professioneel handelt. De aflevering van de auto in deze bijzondere tijd hebben zij uiterst plezierig gemaakt. Ik kreeg een zeer prettig gevoel bij de hele afhandeling en ben blij dat ik gekozen heb om te leasen rechtstreeks bij Toyota.

PL
11-02-2021

De auto wordt goed onderhouden, service is prima en de mensen vriendelijk.

Karen
08-02-2021

Zeer klantveindellijk en uitstekende service.

Rolf Rotteveel (Dro ryp)
04-02-2021

Al jaren zeer tevreden met autobedrijf Strikwerda. Ook het personeel is zeer vriendelijk en bekwaam.

Bettje smit de vries (Sneek )
04-02-2021

De behandeling is daar prima en de afspraken worden goed nagekomen.

M.Bosgra (Joure)
04-02-2021

Geweldige service, zeer klantvriendelijk en grote deskundigheid. Leenauto werd thuis zelfs omgeruild. Onderhoud was niet goedkoop, maar ik rijd wel weer in een goed nagekeken auto met hybride garantie.

Mevr. R. Van der Werf
04-02-2021

Al jaren zeer tevreden over Strikwerda. Alle lof.

A.Westerdiep (Heerenveen)
29-01-2021

Heel klantgericht, vriendelijk, hardwerkend team medewerkers. Vakkundig.

Jaap Dijkema (Leeuwarden)
29-01-2021

Plezierige sfeer, vriendelijk personeel en vakkundig onderhoud auto.

Keimpe
29-01-2021

Altijd tot volle tevredenheid behandeld bij deze dealer.

h.mijnheer (dongjum)
29-01-2021

Nette goed verlichte showroom. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. De uitleg over de werking auto had wel iets vollediger mogen zijn. Met name ook over de verzekerings-mogelijkheden en het Toyota Touch 2 go plus info systeem. Dit is waarschijnlijk mede te wijten aan de corona maatregelen waaraan wij ons moesten houden en waardoor alles anders liep dan normaal.

R. Boxum (Kollum)
18-01-2021

Erg klantvriendelijk.

Roel Dijkstra (Feanwalden)
14-01-2021

Klantvriendelijkheid, goede service. Bij onverwachte bevindingen wordt er eerst overlegd met klant.

Mevr. Dijkstra
07-01-2021

Keurige nette garage met wat wij hebben meegemaakt, vriendelijk personeel. Gewone normale mensen.

Jelle en Anneke Croese (Mantgum)
07-01-2021

Ik ben zeer tevreden over de behandeling in het algemeen. Het onderhoud is goed uitgevoerd.

J.Brandsma (Leeuwarden)
04-01-2021

Al vele jaren in Leeuwarden tevreden klant, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, top.

Mevr Naberman (Sneek)
04-01-2021

Vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na en zelfs taart na een geintje!

Marcel veldman (Jonkersland)
04-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.