Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.119 beoordelingen - Powered by TNS

Deskundig, prettig, klantgericht bedrijf, zowel qua verkoop als onderhoud. Ademt de sfeer van een familiebedrijf en van vertrouwen. Deden reëele voorstellen over de inruilprijs van de huidige auto, een Toyota Auris. Onderhandelingen verliepen in een plezierige en persoonlijke sfeer. Toyota Strikwerda Leeuwarden is wat mij betreft zeer aan te bevelen: goed bedrijf!

Hans de Roos (Leeuwarden)
23-07-2019

Een acht is een prima cijver we waren zeer tevreden

Bloem (Br Woude)
17-07-2019

Bij Strikwerda Dronrijp kun je altijd terecht voor vragen of advies.

gerrit van der weij (tzum)
11-07-2019

Op afgesproken tijd ben ik zeer goed behandeld. Compliment voor deze Toyota garage

Bert Vlot (Heerenveen)
11-07-2019

Te gemakkelijk weer de weg opgestuurd.

Ella Wieringa (Drachten)
11-07-2019

Zeer vriendelijke ontvangst door het personeel. Werkzaamheden en prijs volgens afspraak. Volgende keer laat ik de werkzaamheden hier weer uitvoeren.

Dhr. E. van der Wal (Leeuwarden)
04-07-2019

goede service ,juiste instelling en een goed contact.

Tamme Rijpstra (Dronryp)
28-06-2019

perfekte behandeling

auke (ljouwert)
21-06-2019

Uitstekende service en aandacht voor de klant. Naast de kwaliteit van de auto's is dit de voornaamste reden om klant van Strikwerda te blijven.

Klaas van der Tempel
21-06-2019

Met Fiat (auto's en één dealer) en Nissan (één auto en één dealer in Bolsward) slechte ervaringen gehad. Onbetrouwbaar. Na ruim 30 jaar en 8 nieuw Toyota's heb ik altijd het gevoel gehad met een goede auto, maar wat nog belangrijker is, met een betrouwbare dealer te maken te hebben.

A. Lageveen (Ysbrechtum)
07-06-2019

Als het kenteken Glaasje goed gemonteerd was, hoef ik daar niet meer voor Heen Jammer.

henk oppewal (sneek)
07-06-2019

Wij zijn er bij de nieuwe dealer voor de eerste keer keurig geholpen,maar de receptioniste was een oude bekende

H.de Boer (Britsum)
05-06-2019

Rekening viel mij achteraf tegen omdat er twee nieuwe achterbanden en een nieuwe accu (volgens de garage) geplaatst moesten worden.

D. Monsma (Stiens)
31-05-2019

Een eerlijke en vertrouwde dealer

F van der Veen
22-05-2019

wat je van een dealer verwachten mag

Hr J.Schaafsma (leeuwarden)
22-05-2019

het personeel is mee overgegaan naar Toyota Strikwerda, persoonlijk een belangrijke zet hen kennende

Dhr. A. H. Zijlstra (Harlingen)
10-05-2019

Ze zijn eigenwijs Maar dat ben ik ook. Uiteindelijk vinden we elkaar wel steeds De toyota auto is verder een prima ding ondanks een flink aantal km op de teller

H.A.Kruizinga
08-05-2019

Omdat ze dat cijfer verdienen

Herman geritsen (De Fryske Marren (Joure))
03-05-2019

Autobedrijf Strikwerda een goed en vertrouwd adres.

Sietse Faber (Sneek)
03-05-2019

Klantvriendelijk bedrijf die erg goede auto's verkopen.

Dhr.C.Meijburg (Workum)
30-04-2019

Overgegaan naar nieuwe dealer/ eigenaar en pand. Fijn weer bekende gezichten/ werknemers (afkomstig van vorige eigenaar) te zien. Geeft vertrouwen. Goed afspraken kunnen maken. Heldere uitleg over datgene wat is gedaan bij bv APK. Op vragen volgt helder antwoord. En wij rijden weer veilig Toyota.

Dhr. J. Dijkstra
30-04-2019

Ik heb tot nu toe een prettige ervaring met de kontakten met het personeel, ik hoop als mijn auto straks voor de APK moet dat de ervaringen zo mogen blijven.

Dhr. M.N. de Wal (Leeuwarden)
30-04-2019

Prettig ontvangst en hele goede service.

Dhr M. Verger (Stiens)
18-04-2019

Weet waar ik aan toe ben,en naar volle tevredenheid.

P.R. ten Berge (Wolvega)
18-04-2019

Goede service vriendelijk en zeer betrouwbaar.

S feenstra (Sneek)
10-04-2019

Mijn ervaring is dat bij Autobedrijf Strikwerda Heerenveen men klantvriendelijk is, correcte reparaties uitvoert en duidelijke in afspraken is. Hier ben ik zeer tevreden over.

S.T.K. van der Zwaag (Sneek)
10-04-2019

Accuraat, vriendelijk, persoonlijk, je voelt je er op je gemak en bij problemen wordt er snel een adequate oplossing gevonden.

Klaas en Tiny
10-04-2019

Goede service en vriendelijk personeel. Zij nemen de tijd voor je.

Ingrid Bellekom (Stiens)
10-04-2019

Ik ken dit team al jaren. Ze maken een prima start bij hun nieuwe werkgever.

Jaap Dijkema (Leeuwarden)
10-04-2019

Het is een fijne garage, waar je prettig en vakkundig wordt geholpen.

Th Haagsma (Stiens)
09-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.