9,2
1.469 beoordelingen

Verwachte Toyota modellen

Binnenkort in Nederland

Nieuwe Toyota Yaris Cross

De Yaris Cross is nu nóg aantrekkelijker. Zijn hybride-elektrische aandrijflijn levert nu al krachtige prestaties, maar er komt ook een tweede hybride aandrijflijn: de Hybrid 130. De krachtigere elektromotor-generator daarvan levert meer power dan de bekende 1,5 liter hybride aandrijflijn in de Yaris Cross.

Lees meer
De nieuwe Toyota Yaris is compact, krachtig én zuinig.

De dynamische Yaris is er met zijn compacte afmetingen is overal in zijn element. De verbeterde hybride aandrijflijnen, waaronder een krachtige nieuwe uitvoering met 130 pk, maken hem tot een feest om in te rijden.

Lees meer
De nieuwe Toyota Sport Crossover

De conceptauto is een voorproefje van een nieuw batterij-elektrisch model dat tegen 2025 onderdeel wordt van het batterij-elektrische modellengamma van Toyota. De auto heeft een slank, aerodynamisch silhouet en opvallende coupé-achtige lijnen. Daardoor wordt de Sport Crossover Concept een stijlicoon binnen het gamma batterij-elektrische voertuigen (BEV’s) van het merk.

Lees meer
Nieuwe bedrijfswagenlijn

Toyota Professional helpt ondernemers om hun werkzaamheden te verduurzamen. Dat doet het met een compleet nieuwe lijn van geëlektrificeerde bedrijfswagens in alle segmenten: van compact tot groot en inclusief 4x4 pick-up.

Lees meer
Toyota Land Cruiser: avonturier in hart en nieren

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Maak kennis met de volledig nieuwe Toyota Land Cruiser.

Lees meer