9,1
1.227 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Strikwerda

9,1

1.227 beoordelingen - Powered by TNS

deze mensen zijn altijd vriendelijk en opgewekt, je word gebeld als er iets kostbaars vervangen moet worden en denken met de klant mee.

Dhr. F. de Boer (Heerenveen)
19-09-2014

Keurige service, afspraak is afspraak , meedenkend

Anoniem
19-09-2014

de dealer beoordelen met een 7 vind ik goed mogen wat mij betreft ook een 8 of een 9 als ze de beloofde afspraken nu nakomen

Anoniem
19-09-2014

Normaal een 10 maar de navigatie was niet ingebouwd maar dat was de schuld van TOYOTA, maar dat werd tijdelijk goed opgelost door de garage Wellicht dat u de leverancier daar op kan wijzen

A de Jong (Sneek)
19-09-2014

Goede behandeling en service

y.bosma (Franeker)
10-09-2014

Ik kan geen negatief punt bedenken

Anoniem
09-09-2014

Zeer professionele en klantvriendelijke benadering van de klant.

B. van Gunst (Dronryp)
09-09-2014

Galama is helder in wat er moet gebeuren aan een geplande onderhoudsbeurt en wat de financiële-kosten daaraan verbonden zijn. Kortom, men doet wat men zegt en dat bevalt mij.

W,J,A, Bloom (Burgum)
09-09-2014

Super garage

Anoniem
04-09-2014

Maken van een afspraak, ook eventueel wijzigen, gaat goed. De wachtruimte is gewoon, zoals het in een showroom is, maar wel goed onderhouden. Thee en koffie en lectuur voorradig. Er wordt redelijk op de tijd van de gemaakte afspraak gewerkt. Vragen over de auto worden correct en rustig beantwoord. Er wordt, na een onderhoudsbeurt b.v., uitleg gegeven over de dingen die aan de auto zijn gedaan.

Anoniem
03-09-2014

Ik vind mijn dealer deze negen goed waard.

Dhr. B. Bergsma (West Terschelling)
02-09-2014

Zeer klantvriendelijk, zeer servicegericht, vooraf goede informatie over de kosten.

Anoniem
02-09-2014

De medewerkers bij Galema zijn erg deskundig en stellen de klant centraal. De service overtreft alle verwachtingen.

Rolf Rotteveel (Dronrijp)
28-08-2014

Goede service, professioneel. Benadering door receptiepersoneel is zeer klantvriendelijk. Verder heb ik de indruk dat de monteurs een hoog vakkennis niveau hebben.

Anoniem
27-08-2014

vriendelijk,netjes ,service

Anoniem
27-08-2014

Prima service

Anoniem
27-08-2014

ze denken met je mee en de tevredenheid van de klant is het uitgangspunt, dit ervaren we bij elk bezoek

Fam. van der Tempel (Oosterzee)
26-08-2014

Een goede service en een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Het zou nog beter zijn geweest als ook de verkoper ons herkende en ons benaderde en informeerde over onze auto.

Anoniem
26-08-2014

omdat ik tevreden ben

Anoniem
21-08-2014

De totale afhandeling van storing c.q. onderhoud en de vriendelijkheid van de medewerkers zowel receptie alsook de werkplaats ben ik ZEER tevreden. Je kan altijd terecht. De uitleg is duidelijk zowel telefonisch als mondeling.

Anoniem
20-08-2014

Omdat alles perfect was.

Dhr H.F. Vugts (Emmen)
19-08-2014

Tevredenheid en een 8 is voor ons het hoogste cijfer.

Anoniem
19-08-2014

Gemakkelijk afspaken te maken, prettige ontvangst, werk/leesplek aanwezig met internet, koffie/thee en koek. Als er iets extras gedaan moet worden is er overleg. Per post ontvang ik een herinnering voor de APK en regelmatig een mooi magazine van Toyota. Als je onderhoud gewoon bij de dealer laat doen ben je gratis pechhulp verzekerd!

Dhr. C. Verduijn (Rinsumageest)
19-08-2014

Over onze ervaring met de verkoper van de Auris zowel bij de aankoop als bij de aflevering zijn we zeer tevreden. Het verbruik van de Auris hybrid was bij de eerste tankbeurt boven onze verwachting.

Dhr J.J. Frieling (Veenwouden)
19-08-2014

Zeer tevreden

DHR T.SIKKES (HEERENVEEN)
19-08-2014

heel tevreden

Anoniem
14-08-2014

Een fijne garage en die je ook bij naam kent.ze stralen zelf ook vriendelijkheid uit en belangstelling.houden zo!!!!

sita hoekstra (poppenwier)
14-08-2014

Stipte afspraken en bijzonder vriendelijke klantbenadering.

Herman Wolbert (Leeuwarden)
13-08-2014

je wordt er vriendelijk en beleeft ontvangen, geven duidelijke antwoorden op vragen

K Grimmius (Franeker)
13-08-2014

handelt alles af en waar nodig in overleg

Anoniem
12-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.